Menu
MŰSORRENDELÉS +36 (30) 815-1770
Ceremóniamester, "Nászok Ásza"

Ceremóniamester, "Nászok Ásza"

A házasság nagy dolog, egyszeri és megismételhetetlen. Na jó, vannak akik többször is művelik, de az legyen az ő bajuk, mert itt most rólatok van szó. Nincs még egy hozzátok hasonló pár a világon, és ezért egyedi, felejthetetlen, különleges eseményt érdemeltek. Ebben tudok én segíteni nektek!

Elválasztó

Hogy miért is egyedi és különleges?


A vőfély általában versel, a ceremóniamester konferál, viszont én az ország egyetlen Humorista Ceremóniamestere vagyok, akitől nem a szokásos és kívülről ismert verseket, szövegeket, játékokat kapjátok, hanem minden pillanatotokba belecsempészem a humort, a mókát és a kacagást, a személyre szóló pohárköszöntőtől, a menü bemutatásán át egészen az egyedi, ismeretlen, szórakoztató, de nem kellemetlen játékokig. Közben még grátisz, lagzis stand up comedy-vel is kedveskedek nektek és a násznépnek. Egyszerre lehettek részesei egy lakodalomnak, show - és humorműsornak.
Ceremóniamester
Elválasztó

Ceremóniamester

Amiben biztosak lehettek...

Összességében azt bátran megígérhetem, hogy egyedi, nem mindennapi és felejthetetlen lakodalmat varázsolok nektek! Egy olyan eseményt, amely méltó életetek egyik legcsodásabb napjához. A munkámban ugyanis azt tartom a legfontosabbnak, hogy ne úgy emlegessék a nagy napotokat, hogy: "Egy esküvő", hanem úgy, hogy: "Az Esküvő".

A visszajelzések alapján ez Hála Istennek sikerülni is szokott, ugyanis egy egészen újszerű élménnyel gazdagodik mind az ifjú pár, mind pedig a násznép.

Elválasztó

Én minden terhet leveszek a vállatokról.

Összefogom, koordinálom az eseményeket és az embereket, a szakácsoktól, a násznépen keresztül egészen a zenekarig. Kivéve a nászéjszakát, mert ott már nektek kell dolgozni.

Ha szeretnétek, akkor természetesen tudok segíteni az előkészületekben is, hogy meg tudjátok találni a számotokra legmegfelelőbb és legkedvezőbb helyszínt, fotóst, videóst, sminkest, dekoratőrt, zenekart, vagy Dj-t.
Ceremóniamester

Elválasztó
Amennyiben tényleg olyan felejthetetlen élményt akartok, amelyre még hosszú évek múltán is örömmel gondoltok vissza, és amire a násznép is azt mondja, hogy ilyen szuper, egyedi lagziban még nem volt része, akkor megtaláltátok, akit kerestetek! Bízzátok egy olyan emberre életetek egyik legfontosabb, és legboldogabb napját, akit rendszeresen láthattok a televízióban, és hallhattok a rádióban! Akinek a hangja és az arca ismert lehet a násznép számára, és akinek tényleg szenvedélye a szórakoztatás.

A többi már csak rajtatok múlik!


Ajánlatot kérek

Facebook Twitter Google+ Pinterest